Voorkeur bouwnummers

Beste geïnteresseerde,

Zoals je weet starten we donderdag 16 september om 17:00 uur met de online verkoop van de 6 eigentijdse moderne villa’s in Snippen Aan de Dijk. In deze mail vragen we je naar je 2 voorkeur bouwnummers. Hieronder voor de duidelijkheid het stappenplan.

STAP 1. Geef je 2 favoriete bouwnummers op
Vanaf donderdag 9 september kun je de sfeerplattegronden en de verkooptekeningen van de 2 villa-types op de website bekijken. Als je nog steeds geïnteresseerd bent in een woning op Snippen Aan de Dijk vragen we je om je 2 favoriete bouwnummers op te geven. Heb je nog geen account aangemaakt dan kun je dat alsnog doen en tegelijk je favoriete nummers opgeven. Wij zijn bijvoorbeeld benieuwd naar welk type jouw voorkeur uitgaat; ben je geïnteresseerd in de basis villa, bouwnummers 4, 5 en 6 of juist in de verlengde XL villa, bouwnummers 1, 2 en 3? Je kunt maximaal 2 bouwnummers als favoriet aangeven.

Let op; een account aanmaken is nog géén inschrijving, dus hieraan kun je geen rechten ontlenen.

STAP 2. Officiële inschrijving
Vanaf donderdag 16 september om 17:00 uur is alle verkoopinformatie compleet en vragen wij je nogmaals naar jouw keuze te kijken, deze aan te passen en/of definitief te maken. Je hebt hiervoor de tijd tot maandag 27 september om 12.00 uur. Pas als je alles volledig en correct hebt ingediend ben je officieel ingeschreven.

STAP 3. Digitale toewijzing
Maandagmiddag 27 september krijg je telefonisch bericht als je een bouwnummer toegewezen hebt gekregen. De toewijzing gebeurt via de ‘matchmaker’ en gaat helemaal automatisch. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met je eerste keus. Telefonisch wordt er een afspraak voor een optiegesprek bij de makelaar én een afspraak bij een onafhankelijk financieel adviseur gemaakt.  

Reservelijst
Heb je geen telefoontje gehad dan ontvang je dinsdag 28 september een mail dat je in de eerste ronde geen woning hebt toegewezen gekregen. Dit doen we per email omdat we veel inschrijvingen verwachten. Het kan wel zijn dat er nog mensen afvallen na het eerste gesprek en dat je dan alsnog een uitnodiging ontvangt voor een optiegesprek. Er kunnen geen uitspraken gedaan worden over de positie op de reservelijst. Indien er een woning vrij komt wordt er opnieuw digitaal toegewezen via de matchmaker.

STAP 4. Optiegesprek
Tijdens de eerste afspraak nemen we alle stukken met je door, beantwoorden we je vragen en neemt de financiële adviseur de eerste mogelijkheden met je door. Tevens geven we je dan een optie op het toegewezen bouwnummer en wordt er gelijk een vervolgafspraak gemaakt.

Aanspreekpunt
Mocht je naar aanleiding van deze nieuwbrief of alle informatie die vanaf 16 september beschikbaar is op de website toch nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Miqa makelaars of Getreuer makelaars. Zij zijn volledig op de hoogte en kunnen al je vragen beantwoorden.

Financiëringscheck
Wij adviseren je om nu alvast een gesprek met een hypotheekadviseur in te plannen, zodat je tijdig op de hoogte bent van jouw financiële mogelijkheden. Dat kan bij je eigen adviseur maar kan ook via de verkopende makelaar. Zij hebben contact met een gerenommeerd adviesbureau en willen je graag van dienst zijn.

We wensen je veel succes met de aankoop van je nieuwe huis.

Met vriendelijke groet,

Het verkoopteam Snippen Aan de Dijk

naar alle nieuws items