Start verkoop 6 moderne eigentijdse villa's

Beste geïnteresseerde,


De datum voor de online start verkoop is bekend. Donderdag 16 september om 17:00 uur starten we met de online verkoop van de 6 moderne eigentijdse villa’s in Snippen Aan de Dijk. Vanaf dat tijdstip staan alle verkoopdocumenten op de projectwebsite www.snippenaandedijk.nl

 

Inschrijftermijn

Je kunt je vanaf dat moment online inschrijven tot maandag 27 september 12:00 uur. Geef bij de inschrijving je favoriete bouwnummers op en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Ook helpt het als je duidelijkheid hebt over je financieringsmogelijkheden. 


Toewijzing

Maandagmiddag 27 september krijg je telefonisch bericht als je een bouwnummer toegewezen hebt gekregen. De toewijzing gebeurd middels een ‘matchmaker’ en gaat helemaal automatisch. Hierbij wordt zoveel mogelijk  rekening gehouden met je eerste keus. Tijdens het telefonische gesprek wordt er een afspraak voor een optiegesprek bij de makelaar én een afspraak bij een onafhankelijk financieel adviseur gemaakt.  

Heb je geen telefoontje gehad dan ontvang je dinsdag 28 september een mail dat je in de eerste ronde geen woning hebt toegewezen gekregen. Dit doen we per email omdat we veel inschrijvingen verwachten. Het kan wel zijn dat er nog mensen afvallen na het eerste gesprek en dat je dan alsnog een uitnodiging ontvangt voor een optiegesprek.


Optiegesprek

Tijdens de eerste afspraak nemen we alle stukken met je door, beantwoorden we je vragen en neemt de financiële adviseur de eerste mogelijkheden met je door. Tevens geven we je dan een optie op het toegewezen bouwnummer en wordt er gelijk een vervolg afspraak gemaakt. 


Nieuwsbrief

We houden je de komende weken met nieuwsbrieven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

We wensen je veel succes met de inschrijving en hopen je snel te ontmoeten. Voor vragen kun je natuurlijk terecht bij de verkopende makelaars van Miqa makelaars en Getreuer makelaars.

 

Met vriendelijke groet,

Het verkoopteam Snippen Aan de Dijk

naar alle nieuws items