Start Verkoop

Beste geïnteresseerde,

We willen je zoals beloofd graag even bijpraten over de laatste ontwikkelingen van Snippen Aan de Dijk in Deventer

Online start verkoop
Op maandag 14 december is de start verkoop van de eerste 26 woningen. Dit zijn de woningen met twee en drie lagen. De patio’s gaan later in de verkoop. Alle informatie die je nodig hebt staat dan op de website snippenaandedijk.nl. Wil je toch graag uitgeprinte documentatie dan kun je die maandag 14 december vanaf 13:30 ophalen op de kantoren van de verkopende makelaars.

Online inschrijven
Vanaf maandag 14 december kun je online inschrijven. Dit inschrijfformulier vind je dan op de website snippenaandedijk.nl en dien je zo volledig mogelijk in te vullen. Op dit formulier kun je aangeven naar welke bouwnummers je voorkeur uitgaat.

Sluitingsdatum inschrijving
Je hebt tot en met maandag 21 december 24:00 uur de tijd om je in te schrijven voor jouw favoriete bouwnummers. Uiterlijk woensdag 23 december wordt je gebeld of jij een woning toegewezen hebt gekregen en wordt er gelijk een afspraak met je ingepland om alle stukken met je door te nemen.

Verkopende makelaars
Getreuer Makelaars en MIQA Makelaardij doen de verkoop van de woningen. Bij beide kantoren kun je goed terecht voor de juiste informatie en goede begeleiding tijdens het kopen van je nieuwe huis.

Je hoort weer snel van ons.

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam Snippen Aan de Dijk

naar alle nieuws items