Nieuwe beelden

Beste geinteresseerde,

We laten jou natuurlijk graag als eerste de nieuwe beelden zien van de verandawoningen van Snippen aan de Dijk in Deventer en hopen we dat we je daarmee nog enthousiaster maken.

Nieuwe beelden
De nieuwe beelden staat ook op de website. Het geeft je al een goed beeld van hoe de woningen straks worden en je kunt alvast beginnen met het maken van plannen voor je nieuwe huis.

Voordelen nieuwbouw

Eén van de leuke dingen van nieuwbouw is dat je geen restjes hebt van de vorige bewoners. Alles is nieuw en de keuken en de badkamer kun je ook zelf uitzoeken. Smaken verschillen gelukkig. Wat is jouw stijl? Kies je voor stoer en robuust, kleurrijk en gevarieerd of meer voor een scandinavische stijl? Er zijn nog veel meer voordelen te noemen van nieuwbouw. Zes daarvan hebben we op de website genoemd.

De historische binnenstad om de hoek
Lekker wonen in het groen en zó in de stad. Wie wil dat nu niet? Je fietst zo even naar de stad. Voor een cadeautje of een boodschap of voor een heerlijke cappuccino met een vriendin (als het straks weer mag). Je merkt hier niet veel van het stadse leven. Het is hier lekker rustig en er is ook een autovrije straat waar de kinderen veilig kunnen spelen. En toch woon je ook heel dicht bij het centrum. Het beste van twee werelden!

De start verkoop
Nog 14 dagen en dan is het zover. Dan starten we met de verkoop van de eerste 26 woningen en kun jij je online inschrijven. Zorg dat je goed voorbereid bent en ook je financiele zaken op een rijtje hebt. Dat helpt bij het nemen van een snelle en goede beslissing als het zover is.

De hypotheek
Speciaal voor Snippen aan de Dijk hebben we Finenzo geselecteerd. Al 40 jaar een betrouwbare partner waar je terecht kunt voor een zeer deskundig en persoonlijk hypotheekadvies. Een onafhankelijk bureau zodat je niet gebonden bent aan één advies maar de béste aanbieding krijgt van dit moment.

Film van het project
In de volgende nieuwsbrief sturen we je de link met de vogelvlucht van het project.

We hopen je snel te ontmoeten!

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam Snippen Aan De Dijk

naar alle nieuws items