Film, informatie en inschrijving

Beste geïntereseerde,

Zoals beloofd in de vorige nieuwsbrief!

De film
De film van de verandawoningen staat inmiddels op de website. De film geeft je een goede impressie van hoe het er straks allemaal gaat uitzien. Welke woning vind jij het mooist? En zie jij jezelf al op de veranda zitten genietend van die heerlijke zwoele zomer-avonden?

Inschrijving
We wensen je veel kijk plezier en nodigen je uit vanaf volgende week maandag 14 december 10 uur je online in te schrijven voor jouw favoriete bouwnummers. Vind je meerdere woningen mooi? Vul dan meerdere bouwnummers in op het inschrijfformulier dan heb je meer kans. De inschrijving duurt tot en met maandag 21 december. Uiterlijk woensdag 23 december krijg je een telefoontje of je een woning toegewezen hebt gekregen en wordt er gelijk een afspraak met je ingepland.

Informatie
Vanaf maandag 14 december 10 uur vind je alle informatie die je nodig hebt om de inschrijving te kunnen doen op de website snippenaandedijk.nl. Heb je hulp nodig of heb je vragen? Bel dan met één van de verkopende makelaars. Zorg ook dat je de financiele kant van de koop van een huis goed hebt voorbereid, dat helpt bij het nemen van een goede beslissing.

Vriendelijke groet,
Het verkoopteam Snippen Aan De Dijk.

naar alle nieuws items