In Snippen aan de Dijk woon je lekker rustig tussen het groen. Toch ligt op een paar minuten afstand de bruisende binnenstad van Deventer.

Wat maakt deze stad zo’n bijzondere woonplaats? Vraag het een Deventenaar en je krijgt een hele lijst te horen. Het is zowel een bedrijvige stad als een stad van cultuur en evenementen. Er zijn eeuwenoude monumenten, maar je kunt er ook de nieuwste architectuur bewonderen. Je vindt overal bijzondere winkels en talloze gezellige cafés en restaurants. En in de zomer geniet je op het stadsstrand van de mooiste skyline van Nederland. Die mix maakt Deventer uniek. En dat maakt wonen hier zo mooi.

Groen
en stads

Bouwen voor de toekomst

Het komt niet vaak voor dat er midden in de stad ruimte vrijkomt voor een woonbuurt. De orchideeënkwekerij van Kloezeman was een begrip. In een groene enclave in het hart van Deventer werden de mooiste bloemen geteeld en verkocht. Dit gebied is aangekocht voor woningbouw. In een aantal fases verrijst hier  een kleinschalige woonbuurt met koopwoningen in een parkachtige omgeving. Het blijft dus een groen gebied.

bekijk het aanbod

Nieuwbouw
op het
Kloezeman-
terrein

Snippen aan de Dijk